Ceres Psychologie
Ik heb momenteel een aanmeldstop. Mocht er specifiek naar mij zijn verwezen door de huisarts of de POHGGZ, neem dan contact op via 06 4486 4504. Mijn aanmeldstop houdt ook in dat ik niet reageer op contactverzoeken via de website.

Informatie bij behandeling

Welkom bij Ceres Psychologie,

Op deze pagina vind je alle handige informatie over je behandeltraject. Lees het even door en als je nog vragen hebt, kun je mailen naar monique@cerespsychologie.nl of die stellen tijdens onze eerste afspraak.

Groet,
Monique Waslander

Behandelovereenkomst

Privacyverklaring

Kwaliteit en klachten

Lidmaatschappen

Ik ben lid van:

  • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)

  • Groninger Psychologen Coöperatie (GPC)

  • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)

Klachten

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorg die u krijgt. Ik probeer een zo groot mogelijke openheid te creëren waarin ook dit soort zaken bespreekbaar zijn. Lukt het echter niet er onderling uit te komen dan kunt u een onafhankelijk klachtenfunctionaris inschakelen.

Ik maak gebruik van de klachtenregeling van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP).

Daarnaast is het wettelijk tuchtrecht van toepassing op BIG geregistreerde GZ Psychologen.

Contact

Adresgegevens

Bij binnenkomst in het pand waar ‘apotheek’ op staat is een trap die leidt naar een wachtzitje. Daar haal ik mijn cliënten op.

Belverzoek

Op dit moment heb ik een aanmeldstop. Wil je toch dat ik contact met je opneem? Voer hieronder je telefoonnummer in en ik bel binnen 48 uur.

Bij dringende zaken ben ik bereikbaar op telefoonnummer: